Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Naturen af ​​HDPE Pipe

2021-07-17

High-density polyethylen (HDPE) er et hvidt pulver eller granulært produkt. Det er ikke-giftigt, smagløst, krystalliniteten er 80% -90%, blødgøringspunktet er 125-135 ℃, servicetemperaturen kan nå 100 ℃; hårdhed, trækstyrke og krybning er bedre end lavdensitetspolyethylen; slidstyrke, elektricitet God isolering, sejhed og kuldebestandighed; god kemisk stabilitet, uopløselig i organiske opløsningsmidler ved stuetemperatur, korrosionsbestandighed over for syrer, baser og forskellige salte; lav permeabilitet for vanddamp og luft, vandabsorption Lav; dårlig ældningsbestandighed, modstandsdygtighed over for belastninger fra miljøet er ikke så god som polyethylen med lav densitet, især termisk oxidation vil reducere dens ydeevne, så antioxidanter og ultraviolette absorbere skal tilsættes til harpiksen for at forbedre denne mangel. Højdensitetspolyethylenfilm har en lavere termisk deformationstemperatur under stress, så vær opmærksom på den, når den påføres.

I dette århundrede er der sket et revolutionerende fremskridt på rørledningsområdet, det vil sige "plastik i stedet for stål". Med de hurtige fremskridt inden for polymermaterialevidenskab og -teknologi, uddybningen af ​​udviklingen og udnyttelsen af ​​plastrør og den løbende forbedring af produktionsprocesser, demonstrerer plastrør deres fremragende ydeevne. I dag forveksles plastikrør ikke længere som "billige erstatninger" for metalrør. I denne revolution er polyethylenrør blevet mere populære og har en stadig mere blændende glans. De er meget udbredt i gastransport, vandforsyning, spildevand, landbrugsvanding, transport af mine fine faste stoffer og oliefelter, kemikalier, post og telekommunikation, især inden for områder som det har været meget brugt i gastransport.


HDPE er en termoplastisk polyolefin fremstillet ved copolymerisation af ethylen. Selvom HDPE blev lanceret i 1956, har denne plast endnu ikke nået et modent niveau. Dette generelle materiale udvikler konstant sine nye anvendelser og markeder.
mit lands indenlandske high-density polyethylen (high-density polyethylen her inkluderer ikke high-density polyethylen produceret af fuld-density polyethylen-enheden) omfatter tre store virksomheder: PetroChina, Sinopec og CNOOC. I slutningen af ​​2006 tilhører den højdensitetspolyethylen fra PetroChina. Der er 4 sæt polyethylenanlæg, nemlig Lanzhou Petrochemical High-density Polyethylen Plant, Daqing Petrochemical High-density Polyethylen Plant, Liaoyang Petrochemical High-density Polyethylen Plant og Jilin Petrochemical High-density Polyethylen Plant.
Højdensitetspolyethylen fremstilles normalt ved Ziegler-Natta-polymerisationsmetoden. Dens karakteristika er, at der ikke er nogen grene på molekylkæden, så molekylkæden er arrangeret regelmæssigt og har en højere tæthed. Denne proces bruger ethylen som råmateriale i en lavtryksreaktor af rør- eller kedeltype og bruger oxygen eller organisk peroxid som initiator til at initiere polymerisationsreaktionen.

High-density ethylen er et miljøvenligt materiale, og det kan genbruges og genbruges efter opvarmning til smeltepunktet. Det skal bemærkes, at plastmaterialer kan opdeles i to kategorier: "Termoplastisk" (Termoplastisk) og "Termohærdende" (Termoplastisk). "Termohærdende plast" bliver en størknet tilstand efter at være blevet opvarmet til en bestemt temperatur. Selvom det fortsætter med at blive opvarmet, kan dets tilstand ikke ændres. Derfor er produkter med miljøbeskyttelsesproblemer "termoplastiske" produkter (såsom dæk), ikke "termoplastiske" produkter (såsom plastpaller. Bemærk: paller kaldes "splinter" i Hong Kong og Macau), så ikke alle " " Plast" er ikke miljøvenligt.



X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept