Hjem > Om os >Kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol

SUNPLAST - FREMSTILLING AF FREMSTILLING


SUNPLAST værdsætter "produktkvalitet" som virksomhedens liv!


Da vi er en kvalitetsbevidst organisation, opretholder vi et samlet kvalitetssystem i vores produktionsproces såvel som marketingproces. Der udføres strenge kvalitetstjek på alle stadier, lige fra indkøb af kvalitetsråvarer til emballage og indtil levering af produktet.


SUNPLAST har mange års erfaring inden for ekstrudering og sprøjtestøbning og er markedsleder og pioner inden for fremstilling af plastrørsystemer i Kina. Vores kvalitetskontrolsystemer omfatter:


■ Test og accept af indgående materiale.

Materiale med udmærket ydeevne er en af ​​kvalifikationerne til at producere topping rørsystemet. SUNPLAST-virksomheden anvender generelt TOP KVALITETSråmaterialer fra verdensomspændende anerkendte fabrikker  i produktionen af ​​rør og fittings. Disse materialer anerkendes som det bedste råmateriale af den professionelle i dette kald. Den foretrukne ydeevne af disse materialer og deres stabilitet etablerer højkvalitetsstationen for SUNPLAST rørprodukter og fittings på markederne.


■ Eftersyn og test undervejs.

Uddannede og kvalificerede medarbejdere er meget vigtige. De fleste af arbejderne i SUNPLAST er eksperter med mere end 10 års erfaring i produktion af plastrør og fittings i Kina. Deres speciale hjælper os i høj grad med at finde ud af de vigtigste fabrikationsfejl under vores produktion, så vi kan undgå de ukvalificerede produkter på markederne rettidigt.


Dimensionel test og visuel test vil blive udført i hele produktionsprocessen og pakningen. Enhver fabrikationsfejl kan opdages, hvis det skulle ske.


Præproduktionsprøverne af vores kvalitetssikringsafdeling er testet af laboratorieteknikerne for:

           (1) Overfladefinish;

           (2) Dimensionsnøjagtighed af testprøver;

           (3) Dato fra ekstruderings- og sprøjtestøbemaskiner.


Varerne frigives kun til produktion, hvis der opnås optimale testresultater. Disse tests udføres i begyndelsen af ​​hver produktionsserie for at sikre perfekt kvalitet til rørsystemer.


■ Afsluttende inspektion og test.

Færdige produkter frigives kun til lager, når alle test og inspektioner er i overensstemmelse med de foreskrevne procedurer, som omfatter:

           (1)  Tæthed;

           (2)  Smeltestrømningshastighed;

           (3)  Langsgående tilbagevenden;

           (4)  Trækstyrke;

           (5)  Forlængelse ved brud;

           (6)  Termisk stabilitet;

           (7) Intern hydrostatisk tryktest.





For at sikre, at alle rør, der leveres til vores kunder, er 100 % kvalificerede, har SUNPLAST strengt udført kvalitetssystemet ISO9001:2000. Hvert produkt skal bestå vores strenge interne kvalitetskontrol, før det frigives til vores kunder. 


SUNPLAST firma har et professionelt testlaboratorium, der ejer komplet testudstyr, som er certificeret af national testorganisation.



ea3714b0.jpg




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept