Hjem > Om os >Kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol

SUNPLAST - FREMSTILLING TIL FREMSTILLING


SUNPLAST værdsætter ”produktkvalitet” som virksomhedens liv!


Da vi er en kvalitetsbevidst organisation, opretholder vi det samlede kvalitetssystem i vores produktionsproces såvel som i marketingprocessen. Streng kvalitetskontrol udføres på hvert trin, begyndende fra indkøb af kvalitetsråmateriale til emballering og indtil levering af produktet.


SUNPLAST har mange års erfaring inden for ekstrudering og sprøjtestøbning og er markedsleder og pioner inden for fremstilling af plastrørsystemer i Kina. Vores kvalitetskontrolsystemer inkluderer:


â – Test og accept af indkommende materiale.

Materiale med fremragende ydeevne er en af ​​kvalifikationerne med at fremstille topping-rørsystemet. SUNPLAST-firmaet vedtager generelt TOP QUALITY råvarer fra verdensomspændende ansete fabrikker til produktion af rør og fittings. Disse materialer er anerkendt som det øverste råmateriale af den professionelle i dette kald. Den foretrukne ydeevne for disse materialer og deres stabilitet etablerer højkvalitetsstationen af ​​SUNPLAST-rørprodukter og fittings på markederne.


â– Inspektion og test undervejs.

Uddannede og kvalificerede medarbejdere er meget vigtige. De fleste arbejdstagere i SUNPLAST er eksperterne med mere end 10 års erfaring i produktion af plastrør og fittings i Kina. Deres specialitet hjælper os i høj grad med at finde ud af de største produktionsfejl under vores produktion, så vi kan undgå de ukvalificerede produkter på markederne rettidigt.


Dimensionel test og visuel test foretages i hele produktionsprocessen og pakningen. Enhver fabrikationsfejl kan findes, hvis det sker.


Præproduktionsprøverne fra vores kvalitetssikringsafdeling testes af laboratorieteknikerne for:

(1) Overfladefinish;

(2) Testprøves dimensionelle nøjagtighed

(3) Dato fra ekstruderings- og sprøjtestøbemaskiner.


Varerne frigives kun til produktion, hvis der opnås optimale testresultater. Disse tests udføres i begyndelsen af ​​hver produktionsserie for at sikre perfekt kvalitet til rørsystemer.


â - Endelig inspektion og test.

Færdige produkter frigives kun til lager, når alle tests og inspektioner er i overensstemmelse med de foreskrevne procedurer, som inkluderer:

(1) Densitet;

(2) Smelteflow;

(3) længderetning

(4) trækstyrke

(5) Brudforlængelse;

(6) Termisk stabilitet

(7) Intern hydrostatisk trykprøve.





For at sikre, at alle rør leveret til vores kunder er 100% kvalificerede, har SUNPLAST strengt udført kvalitetssystemet ISO9001: 2000. Hvert produkt skal bestå vores strenge interne kvalitetskontrol, før det frigives til vores kunder.


SUNPLAST-firmaet har et professionelt testlaboratorium, der ejer komplet testudstyr, som er certificeret af den nationale testorganisation.



ea3714b0.jpg




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept